1 Kere Tıklayarak Destek Olabilirsiniz !

24 Aralık 2013 Salı

Real Racing 3 2.0.0 Hileli Modlar APK

unnamed

Resmi lisanslı parçaları geniş bir yelpazede, bir genişletilmiş 22-araba ızgara, ve Porsche, Lamborghini, Dodge, Bugatti ve Audi gibi üreticilerin üzerinde 50 titizlikle detaylı araba özelliğine. Artı, arkadaşlarına karşı yarış gelişmiş Zaman ile daha kolay olur her yerde akıllı telefon ve tablet cihazlar üzerinde, her zaman, herkes yarış için izin Multiplayer ™ (TSM) teknolojisini kaydırılmış!
GERÇEK ARABALAR
Henüz otomobil Real Racing en büyük liste özelliği, Porsche, Lamborghini, Dodge, Bugatti ve Audi gibi bizim yeni üreticileri kaçırmayın. 50 üzerinde yoğun detaylar yarışçılar tekerlekleri alın ve otantik 22-araba yarışı ızgara üzerinde becerilerini test - mobil ilk kez
GERÇEK PARKURLAR
Real Racing serisi için bir ilk, Mazda Raceway Laguna Seca, Circuit de Spa-Francorchamps, Silverstone, Hockenheimring, ve daha birçok dahil dünya çapında üst yerle birden konfigürasyonlarda gerçek parça tam bir sanatçısını lastik yakmak.
GERÇEK KİŞİLER
Onlar çevrimdışı olsanız bile - daha önce gördüğünüz hiçbir şey gibi, yenilikçi yeni Zaman Multiplayer ™ istediğiniz zaman, herkes yarış sağlar kaydırılmış! Her kariyer etkinliği Facebook arkadaşlarınızın tamamen interaktif AI-kontrollü zaman kaymıştır sürümleri yanı sıra, dünyanın her yerinden diğer oyuncularla doludur.
ZAMANKİNDEN M FAZLA SEÇENEK
Cup yarışları, elemeler, dayanıklılık zorluklar, ve drag yarışları gibi 1000 olayları üzerinde yarışırlar. Performansı maksimuma çıkarmak için araba parçaları yükseltin. Bir kamera açıları çeşitli ve kişisel tercihinize ince ayar kontrolleri aracılığıyla eylem görmek.

PREMIER yarış deneyimi
Olağanüstü yeni Mint ™ 3 Engine, Gerçek Yarış 3 özellikleri kalıcı araç hasar, tam işleyen bir dikiz aynası ve bir süper-gelişmiş yarış gerçeklik için dinamik yansımalar tarafından desteklenmektedir. Şimdiye kadar en gelişmiş çapraz-platform sosyal ve rekabetçi yarış topluluğu ile zengin, sonraki nesil oyun keyfini çıkarın. Real Racing 3 hepsini sunar.

Hile Özelligi / APK

-Sınırsız Para
-Sınırsız gold
-Max reputation
-Max XP
-Tüm Rakipler Acemi
-Tüm kupalar açık
-Tüm yollar açık
-Tüm arabalar aık
-Kısacası oyundaki herşey açık

Kurulum:
-Market versiyonunu silin
-Apk yı kurun
-Datayı indirin


Apk İndirmeden Önce Bir Yorum Atmayi Çok Görmeyin..

APK İNDİRMEK İÇİN : TIKLA 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder