1 Kere Tıklayarak Destek Olabilirsiniz !

30 Aralık 2013 Pazartesi

CSR Racing 1.4.1 Sınırsız Para Ve Sınırsız Altin Hileli APK

CSR-Racing-Icon1

TÜMÜYLE YEPYENİ ‘ARKADAŞLARINLA YARIŞ’ MODU!
Sınavların en zorlusunda hayallerinin arabasıyla yarış ve terk edilmiş şehir sokaklarında drag yaparak coş. CSR Racing nefes kesen, göz alıcı grafiklerle bağımlılık yapan bir oynanışı ve çok oyunculu başa baş mücadelenin çarpıcılığını bir araya getirerek, yeni bir yarış deneyimi ortaya çıkarıyor.
Audi R8, BMW M3 veya Chevrolet Corvette aracını turbolar, nitro enjeksiyon ve aerodinamik ayarlamalarla güçlendirerek, gitgide zorlaşan rakipleri alt et. Sonra da hazır olduğunda, şehre hükmeden çetelere meydan oku.
ARKADAŞLARINLA YARIŞ
Garaj koleksiyonunu kullanarak son derecede hassas yarış teknikleriyle arkadaşlarını yen. Yarışlarda elde ettiğin milisaniyelik farklarla Arkadaş Liderlik Tabloları'nda üst sıralara tırmanıp Pagani Zonda S 7.3 ödülüne ulaş!

DÜNYAYLA YARIŞ
3. Kademeye Ulaştın mı? O zaman şimdi Dünyayla Yarış için hazırlan! Eşsiz süper arabalar ve desenler kazan, akranlarından Saygı puanı topla ve güneşin altındaki sahil boyu drag hattında en iyilerin karşısına dikil. Şehrin hakkından gelmiş olabilirsin ama artık dünyayı dize getirme vakti!
LİSANSLI ARABALAR
Aralarında Audi, Bentley, BMW, Chevrolet, Dodge, Ford, GM, Mercedes,Mini, McLaren, Pagani, ve Nissan'dan Audi R8, Ford GT, Chevrolet Camaro, McLaren MP4-12C, Nissan GT-R, BMW M3 modelleri ve birkaç da sürpriz yer aldığı lisanslı arabalar!
-- Artık aralarında SRT Viper, Mercedes SLS AMG ve daha niceleri de var!
MÜCADELELERİN EN ZORU
R8, GT-R'ye; Continental Supersports, SLR McLaren'a karşı. Arabana karşı onların arabaları. Dümdüz bir pist. Her şey güç, beceri ve taktiğe bağlı. Doğru devirleri tuttur ve gerisini turboya bırak. Ama nitroyu yanlış zamanda açarsan, kızarırsın ona göre.
ARABANI YÜKSELT
Arabanı sürüş tarzına uyacak şekilde yükseltmek için turbolar, farklı motorlar, elektronik kontrol birimleri ve daha nice seçenek arasından istediğini seç. Ama unutma: iki araba asla denk olmaz – sakın dört çeker arabaya gücünün altında ezilecek cılız lastikler takma.
ARABANI ÖZELLEŞTİR
Özel yapım plakalar, özel yapım boyalar ve orijinal özel yapım desenlerle kendini ifade et.
ŞEHRE HÜKMET
Yalnız değilsin. Şehre hükmeden çetelerin gözü üstünde ve yakında en güçlü sürücülerinin karşısına çıkacaksın. Patronlarını yendiğin an o bölgeyi ele geçirdin demektir. Şimdilik iyi gidiyorsun - ama hiçbir şey göründüğü gibi değildir...
Android 2.3 (Gingerbread) ve üzeri işletim sistemi gerektirir.
En güncel içeriğe ve özelliklere erişmek için, oyunu oynarken cihazınızın İnternet'e bağlı olduğundan ve profilinizin yedeklenmiş olduğundan emin olun.
LÜTFEN DİKKAT! CSR Racing ücretsiz bir oyundur, fakat gerçek para ile satın alınabilecek unsurlar içerir.
İzniniz olmadan yapılabilecek satın alımları önlemek için, Google Play ayarlar menüsünden “PIN Ayarla veya Değiştir” öğesini seçin, bir PIN oluşturun ve ardından “Satın Alma için PIN Kullan” seçeneğini etkinleştirin. Bu adımdan sonra, her satın alma işlemi öncesinde PIN kodunuzu girmeniz gerekecektir. Lütfen bu seçeneğin yalnızca Android OS 3.x ve sonraki sürümleri için geçerli olduğunu aklınızda bulundurun.
CSR Racing, NaturalMotion Games tarafından üretilmiştir

Hile İndirme Kurma Ve Özelikleri için Aşagiyi Mutlaka Okuyun.

Hile Dosyalari .zip Şeklinde Verilmistir.Yani Telefononuza Direk İndirip açmayi denerseniz açilmaz.Onun için Ya telefononuza zip açici bir program indirin veyatta bu dosyalari bilgisayariniza indiriniz ve dosyalari telefonunuza atiniz.Tamamen Size Kalmistir.

Hile Özellikleri ; 
-Sinirsiz Para
-Sinirsiz Altin

Kurulum :

Google Playden indirdiginiz Oyunu silin ve aşagidaki dosyalari indirip kurunuz.

Obb Dosyasini Dosyalarim > Tüm Dosyalar > Android > Obb Klasörüne Kopyalaniyinz.

Dosyalari İndirmeden Önce Bir Yorum Atmayi Çok Görmeyin...

Apk İndirmek için : TIKLA

OBB İndirmek için : TIKLA

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder