1 Kere Tıklayarak Destek Olabilirsiniz !

21 Aralık 2013 Cumartesi

Dead Trigger 2 0.03.0 Hileli 3 Mod Apk

dead-trigger-2-logo_300x300
***Ödüllü çarpıcı ilk kişi zombi shooter geri döndü! ***
Fazla 23M indirme ile Ölü Trigger ,popüler hityeni bir netice katılın !
" Maraton oturumları veya öbekler eğlenceli saatler . " - Gamezebo" Mobil ve konsol oyun arasındakiboşluk büyük ölçüde küçülüyor . " - 148apps"Oyunilk başlık yapılan büyük her şey üzerinde geliştirmektedir . " - Arcade Sushi
ÜCRETSİZ Dead Trigger 2 indirin ve insanlığın küresel bir zombi kıyametkarşısında hayatta kalmak içinnihai savaşta yapan bir dünya girin .
, - Saklanmak için donanımlı olsun güvenli bir yer bulun , ve kana susamış ölümsüz bir saldırıya karşı hayatta kalmak için gerçek zamanlı teklif yaşam için mücadele . Küresel Direniş katılın ve tehlikekenarındaDünya'yı noktadadırzombi veba ezmek için mücadele . Bu hayatta yeni bir şans ile insanlığa sunmak için size kalmış .
PARMAKGUN daha güçlüdürÖzellikle casual oyuncular veya gelişmiş bir sanal joystick için oluşturulan bir dokunmatik kontrol şeması arasında seçin .Konsol oyun tercih ? Sonra devam edin ve tam olarak desteklenen bir gamepad kullanın .
AĞIZ - SULAMA GRAFİKSen gerçek zamanlı su yansımaları , dinamik bitki örtüsü ve gelişmiş ragdolls dahil üstün grafikler , hayran olacak .Çeşitli yerleri keşfedin ve ürkütücü geçitler , terkedilmiş madenlerde veyaAfrika çöldeUndead katliam .
REAL TIME STORY GELİŞTİRMESiz yalnız değilsiniz .,Küresel Direniş doğrudan her oyuncununkatılımıyla etkilenirküresel oyun geliştikçe bilgilendirilmek için radyo istasyonu için melodi , katılmak .Böyle hikaye misyonları , küresel misyonlar ya da yan görevler olarak misyonlarının farklı zevk .
HIDEOUTKişisel hide - out keşfetmek vetüfekçi , Medic , Scientist , Smuggler ve Mühendis , inanılmaz yeni silah ve araçlar kilidini yardımcı olacak NPC karşılaşıyoruz .
İNANILMAZ YENİ OYUN İÇERİĞİKolay- öldürmek Zombies unutun . Ortadan kaldırılması için bir yaratıcı yaklaşımla güçlü Zombies - Kamikaze , Vomitron ve diğer patronlar için hazır olsun .Oluşturun ve silah kendi etkileyici stoklarını yükseltmek .
BONUS ÖZELLİKLERİBizim favori olanları ? Grenade Tavuklar , Tavuklar Roket ve makineli tüfek monte Tavuklar. Edeceksin bahis onları seviyorum ...
TEGRA 4 CİHAZLAR İÇİN GELİŞMİŞ !
NVIDIA Shield ve diğer Android için destek uyumlu kontrolörleri HID .


Kurulum

İlk Önce Aşağidaki 3 Moddan  1 ini Seçin Ve Kurun.

Ardindan Aşağidaki 2 Parttan Oluşan Obb Dosyalarini İndirip Dosyalarim > Tüm Dosyalar > Obb Klasörüne girip com.madfingergames.deadtrigger2  dosyanin içine atin.

Mod Özellikleri Ve İndirme Linkleri

Mod 1 -
-Sınırsız Para İNDİR
Mod 2 -
-Sınırsız Cephane İNDİR
Mod 3 -
-Sınırsız Para ve Cephane İNDİR

Obb Klasörüne atilacak Dosyalarin İndirme Linkleri

Part 1 - Part 2   

 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder