1 Kere Tıklayarak Destek Olabilirsiniz !

30 Ekim 2013 Çarşamba

Pou Hile İndir - Pou Hileleri Mod (Sınırsız Para Hilesi APK İndir)


Pou hile ve hileleri güncel sürüm indir. Pou androidli cihazlarda vakit geçirmek için oldukça popüler olmuş bir uzaylı besleme oyunu. Pou aslında bir uzaylı. Biz ona hayvan gözüyle baksakta aslında bir uzaylı. Uzaylı sevimli yaratığımıza daha kibar yaklaşırsak biz ona evcil hayvanımız pou diye hitap edelim.
Bu açıklamayı yazarken, başka internet sitelerinde pou'nun bit olduğu yazılmış. Malesef yukarıda onca yazdığımıda silmek istemiyorum. Çünkü pou bir bit mi? yoksa bir uzaylımı? belli olmadığı için herkes pou nun ne olduğuna kendi karar verse daha iyi olur. Sonuçta pou bizim evcil hayvanımız. Bazıları işi daha ileri götürüp bebekleri gibi bakmaya başlıyorlar. Müthiş bağ kurulabiliyor.
Kaynak: http://www.androidkardes.com/blog/pou-hile-indir-pou-hileleri-mod-sinirsiz-para-hilesi-apk-indir.html
pou-3.jpgPeki pou ile neler yapılıyor? Pou ile ilk olarak besleme, karnını doyurma gibi isteklerini karşılayıp onu büyütüyorsunuz. Canı sıkılırsa oyun oynayıp, pislendiğinde temizliğini yapıyorsunuz. Pou için yeni ciciler alıp ona bir tarz verebiliyorsunuz. Değişik kıyafetler daha da sevimli yapıyor. Özel görevlerle daha eğlenceli zaman geçirip, odaların duvar resimlerini kişiselleştirebiliyorsunuz.
Pou android oyunu içinde hazırlanmış güncel bir hile dosyası bulunuyor. Pou hile dosyasına aşağıdaki indirme adresinden erişebilirsiniz. Pou hileleri ve pou hilesi bu başlık altında sürekli güncel olarak eklenip android evcil hayvan besleme oyunu pou sevenler için sınırsız para ile daha geniş alışveriş yapmaları ve istedikleri kıyafetleri zevkle almaları sağlanacaktır.
Pou hile oyunun tadını kaçırırmı oyuna tatmı verir bunu bilemem ama siz değerli ziyaretçilerimiz için aşağıya hilelide hilesizde indirme adresleri eklenmiştir. Hepinize poularınızla mutlu oyunlar dilerim
> Pou 1.3.10 Hile Mod (Sınırsız Para) APK İndir<
Kaynak: http://www.androidkardes.com/blog/pou-hile-indir-pou-hileleri-mod-sinirsiz-para-hilesi-apk-indir.html
>Kaynak: http://www.androidkardes.com/blog/pou-hile-indir-pou-hileleri-mod-sinirsiz-para-hilesi-apk-indir.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder